Nieuws

Winkelcentrum de Tuinen trakteert en winnaars november!

Zaterdag 24 november waren er weer 20 gelukkige winnaars uitgenodigd voor de 8e prijsuitreiking van de jubileumloterij! Het was een bijzondere dag want het winkelcentrum trakteerde alle bezoekers op koffie en gebak! Samen met bakkerij van den Berg en Roodenrijs werd heerlijk gebak klaargezet. Om 11 uur sneed wethouder Zwinkels het eerste stukje aan waarna het publiek van het gebak genoot. Rond 15 uur was het gebak op.
Toen werden ook alle winnaars ontvangen en mochten zij grabbelen in de sleutelbak. Zij grabbelden een nummer dat correspondeerde met 1 van de gesponsorde prijzen van de Naaldwijkse winkeliers. Dit keer werden er twee hoofdprijzen weggegeven: een cheque van Vis & traiteur Jeroen Vijverberg en reischeque van Tui Naaldwijk beiden met een waarde van €250,-. Sandra van Paassen won de cheque van Vis & traiteur Jeroen Vijverberg en Els van den Berg de Tui Naaldwijk cheque.

Voor de kinderen was er een Pietenknutselplein. ‘t Kapoentje liet de Pieten zien hoe dat knutselen nu eigenlijk werkt.

Vis & traiteur Jeroen Vijverberg is een visspeciaalzaak voor mensen die houden van gezond en vooral lekker eten. Bij ons vind u een wereld aan verse vis, visspecialiteiten, kant en klare maaltijden. Daarnaast verzorgen zij ook catering met vis, vlees en vegetarisch wat kan bestaan uit een barbecue, een buffet of een walking diner en nog vele andere mogelijkheden. Onderdeel van deze winkel is ook versmaaltijden.nl. Kant en klare maaltijden van een hoge kwaliteit. Zelfs het Kerstdiner kan op deze wijze besteld worden.

Tui Naaldwijk de medewerkers helpen je graag verder om een vakantie te vinden die aan jouw wensen voldoet. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan lastminute-reizen en goedkope aanbiedingen, maar ook aan stedentrips, zonvakanties en verre reizen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een all-inclusive hotel direct aan het strand of een goedkope camping, want met ons brede assortiment zit er gegarandeerd een vakantiebestemming tussen die bij jou past.

De troostprijzen werden gewonnen door:

Hugo van Velden
Ria van der Knaap - Vijverberg
Jan Jansen
Henri Swaans
Christel Zuyderwijk
Hermien Post
Frans van der Kooi
Marijke Smeets - Visser
Anja Mostert
Arjen van Reeven
Sandra van Eijsden
Sacha van Dijk
Mariana en Kees de Niet
Jan Gardien
Berend Wever
Arjen van Reeven
Dave Gardien

Wilt u ook kans maken op de maandprijzen of de auto? Winkel dan in Naaldwijk Winkelrijk en ontvang een gratis lot bij uw aankoop van minimaal €10,-. Meer info vindt u hier.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)