Nieuws

Van Daalen Optiek genomineerd voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018!

Op donderdag 22 november a.s. wordt de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018 uitgereikt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Ontzettend trots op de nominatie van Van Daalen Optiek, die samen met twee andere genomineerde Worldstream en WPS een spannende periode tegemoet gaat!

De jury, onder leiding van voorzitter Lars Boellaard, heeft zich over een enorm aantal aanmeldingen gebogen. Hierbij werd vooral gekeken hoe bedrijven zich onderscheiden en wat hun marketingstrategie is. Er is onder andere beoordeeld op innovativiteit binnen de branche en dat heeft uiteindelijk deze drie nominaties opgeleverd.

Van Daalen Optiek heeft de afgelopen jaren met grote passie naar de verhuizing naar het Wilhelminaplein toegewerkt. Met als resultaat een prachtige locatie in het oude Raadhuis. In dit monumentale pand ontmoeten historie, innovatie en ambacht elkaar. Op de begane grond is de originele trouwzaal in ere gebleven en wordt nu gebruikt als horecagelegenheid. Van Daalen Optiek verspreidt zich over de begane grond, waar de nieuwste collecties worden gepresenteerd, en de eerste etage, die grotendeels gebruikt wordt voor oogzorg.

De nominatie voelt voor van Daalen als een enorme waardering op hun 50-jarig jubileum.

Wint van Daalen Optiek de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2018? Kom naar de MKB Eindejaarsbijeenkomst op 22 november a.s. en aanschouw de spannende uitreiking!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)