Naaldwijk, daar moet je zijn!

Westland Reünie met Zomermarkt en Kermis

Een bomvol programma voor jong en oud, daar gaan we voor dit jaar.

  • Vanaf dinsdag 16 augustus begint het natuurlijk allemaal met de kermis, waar ook de alom bekend poffertjeskraam niet ontbreekt. De kermis is van dinsdag 16 augustus 13:00 uur t/m zondag 21 augustus 18:00 uur.

  • Vanaf woensdag 17 augustus zijn er de echt Westland Reünie-feesten in de late middag en avonden op het Wilhelminaplein en Havenplein. De perfecte plek om vrienden en bekenden te ontmoeten, een drankje te doen en natuurlijk gaan er ook vele voetjes van de vloer. De feesten zijn van woensdag 17 augustus 14:00 uur t/m zondag 21 augustus 01:00 uur.

  • Vanaf donderdag 18 augustus wordt de driedaagse Zomermarkt toegevoegd; in de mooi aangeklede Herenstraat, Koningstraat, Molenstraat en Rembrandtstraat. Er kan op gemak gestruind worden langs alle kramen en natuurlijk wordt het geheel extra door verschillende activiteiten en uiteenlopend entertainment. Stap ook zeker zelfs binnen de winkels, aanbiedingen en aanbiedingen tijdens deze week! De zomermarkt is van donderdag 18 augustus 10:00 uur t/m zaterdag 20 augustus 17:00 uur. 

Verder hebben de vele horecagelegenheden ook een aantrekkelijk programma samengesteld waarin lekker eten en drinken, op de vele terrassen die ons centrum rijk is, centraal staan. Kijk hiervoor op de social media-kanalen van jouw favoriete bar of restaurant!

Naaldwijk Winkelrijk kijkt uit naar je komst en wenst alle bezoekers een heel gezellig verblijf toe! Kijk voor het volledige programma en een overzicht van alle activiteiten in het Westland Reünie-editie van Het Hele Westland.

Terug naar Activiteiten

Grote evenementen of leuke activiteiten; in Naaldwijk is er altijd wat te beleven.

Niets missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan voor de nieuwsbrief.