Naaldwijk, daar moet je zijn!

Paasspeurtocht

Vind jij alle verstopte paaseieren?

Op zaterdagmiddag 8 april wordt er in het centrum van Naaldwijk een leuke paasspeurtocht voor kinderen georganiseerd. In de etalages van winkeliers zijn maar liefst 15 gouden paaseieren verstopt, waar de kinderen zelf naar op zoek kunnen gaan. Als je alle paaseieren kunt vinden, maak je kans op een van de mooie prijzen. Ook zijn er twee paashazen aanwezig om mee op de foto te gaan én natuurlijk delen zij lekkere chocolade-eitjes uit!
 
De speurtocht vindt plaats van 12:00 tot 16:00 uur. Vanaf 12:00 uur kan het inschrijfformulier opgehaald worden op het centrale plein in De Tuinen, waar tevens gezellige livemuziek zal klinken. Er kan gespeurd worden naar paaseieren in de etalages van de Herenstraat, Molenstraat, Rembrandtstraat, Prins Hendrikstraat, het Wilhelminaplein en Winkelcentrum De Tuinen.

Ingevulde formulieren kunnen tot 16:30 uur ingeleverd worden bij de organisatie of gemaild worden naar [email protected]. Wie de prijswinnaars zijn houden we nog even spannend tot vrijdag 14 april. Dan ontvangen de winnaars een e-mail met felicitaties en de gewonnen prijs.

De speurtocht wordt georganiseerd door de winkeliers van Naaldwijk Winkelrijk en Winkelcentrum De Tuinen.

Terug naar Activiteiten

Grote evenementen of leuke activiteiten; in Naaldwijk is er altijd wat te beleven.

Niets missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan voor de nieuwsbrief.