Naaldwijk, daar moet je zijn!

Naaldwijk viert Moederdag!

Op zaterdag 11 mei organiseren de ondernemers van Naaldwijk Winkelrijk en Winkelcentrum De Tuinen tussen 12:00 en 16:00 uur een leuke mama-middag! Tijdens dit Moederdagevent worden moeders uit de regio op speciale wijze in het zonnetje gezet. Er staan de moeders fantastische verrassingen te wachten, terwijl de kinderen (en vaders) op zoek gaan naar mooie Moederdagcadeaus!

Muzikale verrassingen in het centrum

Het Westlandse duo Komfort & Joy verblijdt moeders met leuke liedjes. Zij wandelen door het centrum én laten hun prachtige klanken horen op de terrassen. Ook zijn de Dames van de Liefde van de partij, om het liefde te laten regenen voor alle geliefde moeders. Met een paraplu vol hartjes bezorgen ze jouw moeder ‘een zoet hart’, ‘een warm hart’ of ‘een herrinneringshart’! Laat je verrassen!

Het perfecte moederdagcadeau vind je in Naaldwijk!

Vaders en kinderen hebben dit weekend een belangrijke taak: mama verrassen met een prachtig Moederdagcadeau! De winkeliers van Naaldwijk Winkelrijk en Winkelcentrum De Tuinen hebben een prachtige cadeaus en pakketten klaarstaan. Laat je adviseren voor een mooi cadeau, of ga gezellig samen met je moeder op pad om een mooi presentje uit te zoeken. Komfort & Joy én de Dames van de Liefde zorgen daarnaast voor een éxtra verrassing!

Terug naar Activiteiten

Grote evenementen of leuke activiteiten; in Naaldwijk is er altijd wat te beleven.

Niets missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan voor de nieuwsbrief.