Naaldwijk, daar moet je zijn!

Naaldwijk Griezelrijk 23 t/m 31 oktober

Naaldwijk Griezelrijk  
Halloween staat voor de deur en traditiegetrouw laten de Naaldwijkse winkeliers dat niet zomaar aan zich voorbijgaan. Dit jaar is er gekozen voor drie verschillende activiteiten.

Spookhuis – meerdere dagen
In de centrale hal van het overdekte winkelcentrum De Tuinen wordt een echt spookhuis opgebouwd met gruwelijke griezels… Geschikt voor jong en oud! Het spookhuis is op de volgende tijdstippen te bezoeken:
23 oktober:  12:00-17:00 uur
27 oktober:  12:00-17:00 uur
29 oktober:  17:00-21:00 uur
30 oktober:  12:00-17:00 uur

31 oktober:  12:00-17:00 uur

Spannende Speurtocht (alle leeftijden) – 29 oktober
Kinderen worden onder begeleiding van Halloween-muziek door het centrum van Naaldwijk en Winkelcentrum De Tuinen geleid. Onderweg zoeken zij letters om tot de oplossing van de speurtocht te komen en zij worden uiteraard verwend met wat lekkers.
Haal op 29 oktober op het Wilhelminaplein in de Halloweentent het inschrijfformulier op en ontvang meer informatie, het speurwerk kan starten tussen 18:30 en 20:00 uur.
Op vrijdag 5 november worden 4 winnaars bekendgemaakt, die worden beloond met mooie prijzen!

Griezelig Gezellig Lampionnenoptocht (tot 7 jaar) – 29 oktober
De Naaldwijkse winkeliers stellen 150 lampionnen met ledlampje beschikbaar voor een griezelig gezellige optocht van 19:30 tot 20:00 uur door het centrum en de smalle straatjes van het pittoreske Naaldwijk. Deelnemers kunnen zich aanmelden via [email protected]. Er wordt dan een lampion gereserveerd. Uiteraard kunnen kinderen zonder lampion ook aansluiten!

Start lampion optocht vanaf Wilhelminaplein bij de Griezeltent

Altijd reden voor een verkleedpartij
Extra leuk én sfeervol wordt het als alle kinderen verkleed naar Naaldwijk komen, dus trek je meest griezelige, enge, grappige of mooiste Halloween-outfit uit de kast…

Voor een echte Halloweensfeer kom je naar Naaldwijk… Griezelrijk

Terug naar Activiteiten

Grote evenementen of leuke activiteiten; in Naaldwijk is er altijd wat te beleven.

Niets missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan voor de nieuwsbrief.