Naaldwijk, daar moet je zijn!

Koningsdag activiteiten

De verjaardag van de Koning vier je gezellig samen in het centrum van Naaldwijk. Struin over de kleedjesmarkt, geniet van livemuziek en waag een dansje tijdens een optreden van een Westlandse artiest. Wat is er allemaal te doen?

Koningsnacht met livemuziek | Rembrandt Pub
Om alvast in de stemming te komen voor Koningsdag, geniet je op woensdagavond 26 april bij Rembrandt Pub van live muziek door Rikki & Carlo. De volgende ochtend weer vroeg uit de veren voor leuke activiteiten tijdens Koningsdag. 

Kleedjesmarkt | Centrum Naaldwijk
Tijdens Koningsdag ben je vrij om een kleedje neer te leggen in de Naaldwijkse winkelstraten. En je kunt natuurlijk ook lekker struinen over de vrijmarkt naar speelgoed, kleding, curiosa en andere schatten. Let op: een kleedje neerleggen is op eigen initiatief; er is geen organisatie aanwezig.

Kingsday Closetsale | Rumah Concept Store
Rumah Concept Store organiseert een Closetsale met kleding voor kleine prijsjes. Je bezoekt de Closetsale buiten, voor de deur van de winkelier, tussen 9:00 - 12:00 uur. Leuk om te combineren met de vrijmarkt, waar je naar leuke spullen kunt struinen!

Koningsdag Outlet | Boho Rebel

Boho Rebel heeft op Koningsdag een mooie outlet in en voor de winkel. Laatste stuks en items van vorige collecties gaan voor scherpe prijzen. Zit er wat leuks voor jou tussen?!

Koningsdag Outlet | Dichoso

Ook bij Dichoso is het shoppen geblazen! Vanaf 09:00 uur kun je in een kraam voor de winkel terecht voor een leuke sale van schoenen, laarzen en tassen. Alle items zijn leuk geprijsd!

Kingsday Confetti | Café de Slimmerick
Café de Slimmerick opent op Koningsdag om 12:00 uur haar deuren om de succesvolle editie van vorig jaar nog eens dunnetjes over te doen. Maar dan met nog meer feest en confetti en de leukste Westlandse artiesten.

Hollandse spelletjes middag | Smoke Style BBQ
Tijdens Koningsdag organiseert Smoke Style BBQ een Hollandse spelletjes. Ook kun je hier terecht voor een lunch, diner en worden er speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd, waaronder schminken en tattoos zetten. Feest DJ Thijs is aanwezig om er een gezellig feestje van te maken.

Livemuziek | Grand Café Enjoy
Vanaf 15:00 uur vult het terras van Grand Café Enjoy zich met live muziek door de band Crawling Back. Zing en dans je mee?

Livemuziek | Rembrandt Pub
van 15:00 - 21:00 uur is DJ Rob Vermeer in Rembrandt Pub aanwezig om er een feestje van te maken. Op het grote terras en de buitenbar geniet je hier van de mooiste tunes, terwijl Hamburger koning Nico lekkere hamburgers verzorgt.

Terug naar Activiteiten

Grote evenementen of leuke activiteiten; in Naaldwijk is er altijd wat te beleven.

Niets missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan voor de nieuwsbrief.