Naaldwijk, daar moet je zijn!

Koningsdag in Naaldwijk 2024

Zaterdag 27 april kleurt Naaldwijk Winkelrijk oranje! Het belooft een Koningsdag weekend vol gezelligheid voor jong en oud te worden in het centrum. Kom jij ook proosten op de verjaardag van de Koning?!

Kleedjesmarkt Naaldwijk

De klassieke kleedjesmarkt is natuurlijk van de partij, van 07:00 tot 16:00 uur in de Herenstraat, Molenstraat en Rembrandtstraat. Voor de veiligheid wordt het centrum afgesloten voor verkeer. We verzoeken alle verkopers om niet-verkochte spullen en afval netjes op te ruimen aan het einde van de dag.

Gezelligheid op het Wilhelminaplein

De kids kunnen zich tussen 10:00 en 16:00 uur uitleven op het springkasteel én genieten van overheerlijke poffertjes uit de poffertjeskraam.

Ook is er gezellige muziek in het centrum en zijn natuurlijk de terrassen geopend om in het zonnetje te proosten op de Koning! 

Koningsdagweekend bij de Slimmerick!

Op Koningsnacht (26 april) én Koningsdag (27 april) viert Café de Slimmerick feest op het Havenplein! Compleet met livemuziek, buitenbar, lekker eten en vermaak voor de kids!

Van Tijnplein wordt het Rembrandtplein!

Rembrandt Pub viert Koningsdag met muziek van Frans Ashwin, Band Nouked! en DJ Rob Vermeer. Ook is Hamburger Dirk aanwezig en is er een springkussen voor de kids!

Kindermiddag bij Smoke Style BBQ 
Smoke Style BBQ organiseert een gezellige kindermiddag voor jong en oud. Hou hun socials in de gaten voor het programma.

Gezelligheid in de winkels en horeca

Ook zijn sommige winkels in Naaldwijk geopend op Koningsdag en kun je bij diverse horeca de verjaardag van de Koning vieren. Check voor de zekerheid de website van jouw favoriete Naaldwijkse ondernemer voor hun openingstijden!

Terug naar Activiteiten

Grote evenementen of leuke activiteiten; in Naaldwijk is er altijd wat te beleven.

Niets missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan voor de nieuwsbrief.