Naaldwijk, daar moet je zijn!

KERSTSFEER IN NAALDWIJK

Winters winkelen in Naaldwijk  
Winter in Naaldwijk. Dat betekent warmte, sfeer en gezelligheid! Ook al hebben we onze plannen voor dit seizoen helaas moeten inkrimpen wegens de coronamaatregelen, we maken er alsnog iets moois van.

Sfeervolle verlichting
Vanaf 15 november is het hele centrum inclusief Winkelcentrum De Tuinen gehuld in het warme licht van duizenden lampjes. De mooie feestverlichting is de moeite waard om te komen bekijken, zéker tijdens de donkere uren aan het einde van de middag of natuurlijk op onze koopavonden (elke vrijdagavond tot 21:00 uur)!

Geen kerst zonder Kerstboom
Dat nemen we in Naaldwijk wel héél serieus! Vanaf 1 december staat er een prachtig verlichte kerstboom op het Wilhelminaplein, met een hoogte van ruim 9 meter. Niet alleen leuk om te komen bekijken, maar ook de perfecte achtergrond voor een mooie kerstselfie of een zelfgemaakte kerstkaart.
Daar blijft het niet bij. Vanaf zaterdag 4 december zetten we het hele centrum vol kerstbomen. Zo zorgen we er in één klap voor dat Naaldwijk Winkelrijk kerst ademt en wordt winkelen voor de feestdagen al een feestje op zichzelf.

Shop lokaal!
Met alle lichtjes en bomen hopen wij de ideale setting te creëren voor iedereen uit Westland en omgeving om met plezier te komen winkelen. Zo steken we alle ondernemers die voor het tweede jaar op rij een moeilijke tijd hebben gehad een hart onder de riem. En dat is overigens geen straf; met ruim 150 winkels en een divers horeca-aanbod is in ons centrum werkelijk alles te vinden om van de feestmaanden een succes te maken. Dus graag tot ziens, in Naaldwijk Winkelrijk!

Terug naar Activiteiten

Grote evenementen of leuke activiteiten; in Naaldwijk is er altijd wat te beleven.

Niets missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan voor de nieuwsbrief.