Naaldwijk, daar moet je zijn!

Halloween in Naaldwijk Winkelrijk

Na het grote succes vorig jaar gaan we vrijdag 28 oktober er weer een eng en spannend avondje van maken. Onze Halloween band zorgt weer voor de muziek. Er kan een keuze gemaakt worden tussen twee activiteiten en daarnaast kun je ook langs het spookhuis en geschminkt worden.

Optie 1
Een spannende speurtocht langs alle winkels om letters te zoeken, te verzamelen en een woord te vormen waarbij veel ondernemers snoep zullen uitdelen. Uiteraard hebben we weer leuke prijzen voor een aantal goede inzendingen. Deze winnaars worden bekend gemaakt op onze website www.naaldwijkwinkelrijk.nl vanaf 4 november 2022.

Van 18.00 tot 19.30 uur kunnen de speurtocht formulieren afgehaald worden bij de griezeltent op het Wilhelminaplein. Formulieren kunnen tot 20.30 weer ingeleverd worden, voorzien van je emailadres en het goede antwoord. Belangrijk: NEEM ZELF EEN PEN OF POTLOOD MEE.
 
Optie 2
Voor de kleintjes tot 7 jaar organiseren wij een lampionnenoptocht door het hele centrum onder leiding van de griezel muziek band.
Voor de eerste 130 kinderen stellen wij gratis lampionnen met led lampje beschikbaar, hiervoor kan je de kinderen aanmelden via [email protected]. Je krijgt dan een bevestiging waarmee je de lampion kunt afhalen vanaf 18.00 uur bij de griezelkraam op het Wilhelminaplein. Belangrijk: NEEM JE BEVESTIGING MEE. De optocht begint rond 19.15 uur vanaf het Wilhelminaplein.
 
Uiteraard zijn lampionnen tegen betaling ook verkrijgbaar bij De Readshop en De Speelwijzer. In verband met de veiligheid zijn lampionnen met een kaarsje niet toegestaan.

Spookhuis in De Tuinen
Het spookhuis is al eerder open, namelijk vanaf woensdag 26 oktober. Jong én oud kan komen griezelen in De Tuinen. Het spookhuis vind je op het centrale plein bij nummer 9. Openingstijden:

Woensdag 26 okt 13.00-17.00 uur
Vrijdag 28 okt 17.00-21.00 uur
Zaterdag 29 okt 12.00-16.00 uur
Zondag 30 okt 12.00-16.00 uur

Schminken
Van 18:00 tot 20:00 uur zal een kleurrijke schminker van De Toverkist aanwezig zijn. Kinderen (en volwassenen) kunnen worden wat ze maar willen. Het is niet alleen magisch om geschminkt te worden, maar ook het kijken naar hoe anderen geschminkt worden, is een feestje. 

Wij hebben er zin in!
Jij ook? Kom dan gezellig in Halloween kleding griezelen in Naaldwijk Winkelrijk! Wij wensen iedereen heel veel plezier!

Terug naar Activiteiten

Grote evenementen of leuke activiteiten; in Naaldwijk is er altijd wat te beleven.

Niets missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan voor de nieuwsbrief.