Naaldwijk, daar moet je zijn!

Halloween in Naaldwijk Winkelrijk

UPDATE: Inmiddels zijn alle beschikbare lampionnen gereserveerd. Maar wees niet getreurd, kinderen zijn van harte welkom om met een eigen lampion aan te sluiten. Deze zijn onder meer verkrijgbaar bij de Bladwijzer & Speelwijzer. 

Vrijdagavond 27 oktober is het weer griezelen geblazen in Naaldwijk Winkelrijk. Kinderen mogen in een lampionnenoptocht langs de deuren van winkeliers om lekkers op te halen. Ook is er een spannende speurtocht, waarmee je gave prijzen van Naaldwijkse winkeliers kan winnen! De griezelband zal met hun muziek harten sneller doen laten kloppen.

Programma Halloween Naaldwijk Winkelrijk

18:00 - 21:00 uur  Halloween spookhuis in winkelcentrum De Tuinen

Vanaf 18:30 uur  Gereserveerde lampionnen kunnen opgehaald worden op het Wilhelminaplein, net als formulieren voor de griezelspeurtocht.

Heb je geen lampion gereserveerd? Dan kun je vanaf 18:00u terecht bij De Speelwijzer en De Bladwijzer (Rembrandtstraat 21-23) waar lampionnen en Halloweenartikelen te koop zijn én tevens griezelspeurtocht-formulieren klaar liggen!

18:30 - 20:30 uur Griezelspeurtocht langs de winkels (Havenplein, Molenstraat, Herenstraat, Rembrandtstraat, Willem de Sitterstraat, Prins Hendrikstraat en Patijnenburg).

19:00 - 20:15 uur  Lampionnenoptocht met Griezelband

Uiterlijk 20:30 uur  Formulier griezelspeurtocht inleveren op Wilhelminaplein, bij de Griezelkraam. Je maakt kans op 1 van de 15 prijzen, beschikbaar gesteld door Naaldwijkse winkeliers!

De Naaldwijkse ondernemers organiseren daarnaast leuke Halloween acties. Onder meer de volgende winkeliers vieren Halloween met leuke acties: Irma Kids, BluePoint Fashion, HEMA, Jamin, Rumah Conceptstore, De Bladwijzer & De Speelwijzer, Jumbo (kleurplatenwedstrijd), Health Me, Westlandse Wijn en Bier Boutique, René's Cards. Ook bij de horeca belooft het een gezellige avond te worden. 

Lampionnenoptocht 27 oktober

Heb je een lampion gereserveerd? Neem dan de bevestiging die je per mail hebt ontvangen mee op je telefoon of geprint. Daarmee kun je jouw lampion vanaf 18:30 uur ophalen bij de tent die staat op het Wilheminaplein. 

Halloween Spookhuis

Net als voorgaande jaren, is er een spookhuis in Naaldwijk. Leeftijdsgenoten gaan er tegelijkertijd naar binnen, waardoor er voor jong en oud een passende Halloween ervaring is.

De ingang van het spookhuis is te vinden in Winkelcentrum De Tuinen, op het binnenplein naast de Beauty-X. Kom jij ook langs?

Openingstijden Spookhuis:

  • woensdag 25 oktober: 12:00 tot 16:00 uur
  • vrijdag 27 oktober: 18:00 tot 21:00 uur
  • zaterdag 28 oktober: 12:00 tot 16:00 uur
  • zondag 29 oktober: 12:00 tot 16:00 uur

Het belooft weer een onvergetelijke Halloween-avond te worden. Durf jij het aan? We zien uit naar je komst!

Terug naar Activiteiten

Grote evenementen of leuke activiteiten; in Naaldwijk is er altijd wat te beleven.

Niets missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan voor de nieuwsbrief.