Nieuws

STEUN LOKALE ONDERNEMERS

We blijven nog even dicht…
We hoopten op maandag 25 januari a.s. weer gedeeltelijk of volledig op te gaan, maar helaas. De maatregelen blijven voorlopig van kracht. Dat is een bittere pil voor zowel de lokale ondernemers als onze bezoekers… maar niet getreurd!

Naaldwijk online
Gelukkig hebben we niet stilgestaan, en ondernemers blijven ondernemers! Zo zijn zij druk in de weer geweest met het bedenken van alternatieven. Shoppen en lekker ‘uit’ eten, maar dan veilig vanaf thuis!
De meeste horecagelegenheden in Naaldwijk richten zich nu volledig op kwalitatief goede afhaal- en thuisbezorgmenu’s. Zo blijft u genieten van de heerlijke maaltijden van uw favoriete restaurant, aan uw eigen eettafel.
Winkeliers richten zich voornamelijk op het online shoppen. Via webshops uiteraard, maar ook via onder andere Facetime en WhatsApp. Zo kunt u digitaal een kijkje in de winkel nemen en krijgt u persoonlijk advies zoals u dat gewend bent. Neem contact op met de winkels zelf en vraag naar welke mogelijkheden zij u bieden om het winkelen zo persoonlijk, leuk en handig mogelijk te maken!

Blijf je lokale ondernemers steunen?
Zonder u hadden onze winkeliers en horecaondernemers niet meer bestaan. Bedankt voor al jullie steun! Blijf gebruikmaken van ons Naaldwijkse winkelaanbod. Blijf bestellen bij onze lokale horecaondernemers. Zodat zij u ook na deze periode weer volledig en persoonlijk van dienst kunnen zijn.

We kijken ernaar uit u weer fysiek te ontvangen in de winkels, sfeervolle restaurants en bars en op de gezellige terrassen die Naaldwijk rijk is!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (1)