Nieuws

Pop-up Tearoom van Chic de Friemel on tour

De pop-up store wedstrijd 2016 van Naaldwijk Winkelrijk heeft weer ludieke plannen opgeleverd. Met trots opent dan ook Chic de Friemel on tour een pop-up Tearoom in Naaldwijk Winkelrijk waar alles te koop is, tot de meubels aan toe! De komende twee maanden gaan zij niet on tour maar verzorgen koffie, lekkers en meer in het pand tussen Steps en Etos Kouwenhoven.

Sylvia Rog - van Gassen, eigenaresse van Chic de Friemel on tour, staat te popelen om te beginnen. “Wanneer u binnenloopt ruikt u de vers gebakken koekjes & taartjes. U kunt hier heerlijke cappuccino, (Single Estate) koffie, espresso, mooie thee en biologische sapjes nuttigen. Over dit alles gooien wij een ‘Chic de Friemel sausje’. De inrichting is vrolijk, fris en eigentijds. De meubels zijn te koop, eigenlijk is alles te koop in de tearoom. Het buiten - vakantie gevoel met veel hout, vintage en gezelligheid. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen lekker hun gang gaan in de ‘kids lounge’. Daarnaast is er van alles te zien en zijn er bijzondere en originele ‘feel good’ cadeaus en hebbedingetjes te koop. Chic de Friemel on tour, uniek in Naaldwijk en voor maar even. U bent van harte welkom!”, aldus Sylvia.

Het is de bedoeling dat de tearoom van Chic de Friemel on tour vanaf 21 maart voor twee maanden haar intrek neemt in het pand tussen Steps en Etos Kouwenhoven, De Tuinen 31. Mocht er een nieuwe huurder worden gevonden, dan wordt deze termijn verkort.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)