Nieuws

Win uw eigen pop-up store!

De inschrijvingsmogelijkheid is inmiddels gesloten

Heeft u een ludiek plan voor een pop-up store, maar nog geen geschikte locatie? Dan is dit uw kans! Naaldwijk Winkelrijk opent een pop-up store wedstrijd! De deelnemer met het beste plan wint tijdelijk het gebruik van een leegstaand pand in winkelcentrum De Tuinen om Westland te prikkelen met een unieke pop-up store.

Naaldwijk Winkelrijk is altijd op zoek naar vernieuwing en een gevarieerd aanbod. Wat is er dan mooier om creatief ondernemend Westland op te roepen voor een ‘once in a life time’ kans om in een tijdelijk leegstaand pand te opereren? Daarom schrijft de vereniging een pop-up store wedstrijd uit. Het is belangrijk dat het plan onderscheidend is en het aangeboden product nog niet in het winkelcentrum te vinden is. Alle ingeleverde plannen worden door een jury bekeken en beoordeeld. Het meest ludieke plan wint het tijdelijke gebruik van een pop-up store in winkelcentrum De Tuinen.

Bent u startende ondernemer met unieke ideeën? Heeft u een bedrijf met vooruitstrevende inzichten? Zoekt uw vereniging een alternatieve manier voor bekendheid? Of wilt u Westland overtuigen van uw kunst of cultuur project? Wacht dan niet langer en grijp nu uw kans!

Hoe doet u mee?
U dient uw plan te beschrijven op maximaal 1 A4, waar u concreet uitlegt wat uw plan is en waarom juist uw plan moet winnen. Dit levert u zo snel mogelijk met uw gegevens in via info@naaldwijkwinkelrijk.nl.

Bekijk hieronder de voorwaarden

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)