Nieuws

Fotowedstrijd Nationale Zomerbloemententoonsteling 2014

Net zoals voorgaande jaren organiseert de Nationale Zomerbloemententoonstelling een fotowedstrijd voor amateurfotografen. Ook leden van fotoclubs zijn van harte uitgenodigd. Het thema van dit jaar ‘Kroonjuwelen’ leent zich als geen ander om de schoonheid van zomerbloemen in beeld te brengen. De ambiance van de Oude Kerk zal daar zeker aan bijdragen.

De bedoeling is om tijdens de tentoonstelling een foto te maken van een situatie, waarin het thema ‘Kroonjuwelen’, in de breedste zin van het woord, terug te vinden is. Dit kan, zowel binnen in de Oude Kerk als in de tuin van de kerk, zijn.

Deelname
U kunt slechts 1 zelfgemaakte foto insturen tot 6 september 2014. Stuurt u de foto, onder vermelding van ‘fotowedstrijd Nationale Zomerbloemententoonstelling 2014’ (in jpg-bestand) per e-mail naar info@nzbt.nl. U kunt de foto, geprint op fotopapier (afmeting 13×18 cm), ook per post sturen naar Nationale Zomerbloemententoonstelling Baljuw 46, 2671 HM Naaldwijk. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer achter op de geprinte foto te zetten.
De ingezonden foto’s blijven in het bezit van de organisatie en uitsluiting van deelname, zonder opgaaf van reden, is mogelijk. Een jury zal inzendingen, die voldoen aan de voorwaarden, beoordelen en de winnaars bepalen. Prijswinnaars ontvangen bericht en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Reglementen
De inzender van de foto draagt alle gebruiksrechten over aan de Stichting Nationale Zomerbloemententoonstelling. Hiermee geeft de inzender toestemming om de foto op de website van www.nzbt.nl en/of in andere publicaties te plaatsen. Derden hebben niet het recht om foto’s van deze wedstrijd te kopiëren, te verhandelen en/of voor andere doeleinden te gebruiken. Professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname.
Deelnemers die tegen de regels in toch werk van derden insturen, zijn zelf voor de auteursrechtelijke gevolgen aansprakelijk. De Stichting aanvaardt op geen enkele wijze enige aansprakelijkheid voor het wederrechtelijk insturen van foto’s waarop auteursrecht van derden rust.

De Nationale Zomerbloemententoonstelling vindt plaats van donderdag 28 augustus t/m zondag 31 augustus 2014. Meer en actuele informatie, zoals de openingstijden, kunt u vinden op www.nzbt.nl.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)