Nieuws

Nieuw Food Event: Partí Proef! dagen

Het Food Event van Partí: de Partí Proef! dagen. Dit is een 9-daags evenement waarbij de consument een selectie van dagverse noten, koffie en chocolade kan proeven in alle zeventien vestigingen van Partí. Het Food Event vindt voor de tweede keer plaats, van 28 maart tot en met 5 april, en zal vervolgens jaarlijks in het voor- en najaar terugkeren.
Partí staat voor versheid en kwaliteit. En dat proef je. Daarom nodigen de Partí-ondernemers en hun medewerkers iedereen uit om in de winkels te komen ervaren hoe lekker verse kwaliteitsproducten zijn. Elke dag is er iets anders te proeven: van pecan-brownie tot tiramisu-à-la-Partí, van koffie tot chocoladerepen en nog veel meer. Om sommige van deze heerlijkheden zelf thuis te maken, liggen er receptenkaarten klaar. Uiteraard kan iedereen tijdens de Proef! dagen profiteren van aantrekkelijke kortingen, die kunnen oplopen tot wel 30%! Kom, kijk, proef en geniet!

Over Partí noten-koffie-chocolade
Partí heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De noten worden dagelijks vers gebrand. De koffie wordt met de grootste zorg geselecteerd en verkocht onder de naam Bicanero. En voor de chocoladeproducten is de bekende Belgische chocoladefabrikant Callebaut een belangrijke leverancier.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)