Nieuws

Winnaars enquête koopzondag

Tot 1 oktober j.l. kon u uw mening over de koopzondag achterlaten door het invullen van een enquête. Naaldwijk Winkelrijk heeft hiermee de klant centraal gesteld door deze naar haar mening te vragen. De voornaamste vraag luidde: Wat wil de klant nu eigenlijk? Wel of geen koopzondag in Naaldwijk Winkelrijk?

Mede dankzij de deelnemers aan de enquête heeft het bestuur van de winkeliersvereniging een weloverwogen besluit kunnen nemen betreft het wel of niet openen van Naaldwijk centrum op de zondagen. De beste optie bleek om eens per maand te openen. Er zijn vanaf heden dan ook meer dan 90 Naaldwijkse winkels geopend op elke laatste zondag van de maand. Daarnaast worden ook de reguliere koopzondagen voor de feestdagen gehanteerd.

Dit betekent dat Naaldwijk is geopend op de volgende zondagen in 2013:
Zondag 24 november
Zondag 1 december (Sinterklaas)
Zondag 22 december (Kerstmis)
Zondag 29 december

Ook in 2014 is het elke laatste zondag van de maand koopzondag. Kijk voor een lijst van de geopende winkels op http://www.naaldwijkwinkelrijk.nl/News.aspx?NewsMessageId=561

Om de participanten te bedanken voor hun deelname, hebben we 2 Ipads en 3 maal €100,00 shoptegoed in Naaldwijk Winkelrijk verloot. De gelukkig winnaars van de Ipads zijn Johan den Bleker en Ronald Brederoo.
€100,00 shoptegoed gaat naar Dirk Leenart, Inge Roza en Danny de Raaf. Van harte gefeliciteerd!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)