Nieuws

Opbrengst WOS Plein bijna 4.500 euro

Het WOS Plein 2013 heeft bijna 4.500 euro opgeleverd. Dit eindbedrag werd zaterdagmiddag bekendgemaakt door wethouder Weverling van de gemeente Westland. Het vierdaagse evenement in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk stond dit jaar in het teken van de kringloop.

In samenwerking met Patijnenburg en kringloopwinkel Rataplan heeft de WOS tweedehands voorwerpen ingezameld en verkocht in de vroegere winkel van de FreeRecordshop. Een van de extra activiteiten op zaterdag was een veiling door Alphons de Wit. Een veulen bracht 2.000 euro op en voor een Kreidler-bromfiets werd uiteindelijk 750 euro geboden.

De opbrengst wordt verdeeld onder twee doelen. Het eerste doel is een Westlandse schuit die geschikt is voor mensen met een beperking. Het project is een samenwerking van Stichting On Wheels en Stichting ALS. Het tweede doel betreft de Stichting Rusland Kinderhulp en gaat om de bouw van een huis bij het ziekenhuis waarin ouders van opgenomen kinderen kunnen overnachten.

WOS Media is de streekomroep voor de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Maassluis en deelgemeente Hoek van Holland. Voor alle informatie: www.wos.nl.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)