Nieuws

Rode Loper Event druk bezocht

Het was een drukte van jewelste in Naaldwijk afgelopen zaterdag. Er waren vele bezoekers op het Rode Loper Event afgekomen en dat was niet voor niets!

Nieuwste collectie van Naaldwijkse winkeliers
In winkelcentrum De Tuinen werden er 3 modeshows gelopen. De modellen paradeerde als echte professionals over het podium en de catwalk. Meerdere Naaldwijkse winkeliers lieten hun nieuwste collectie zien middels de shows en dat deden ze op een fantastische manier. Aan alles werd gedacht; prachtige kapsels en visagie, perfecte choreografie en bijpassende muziek.
Mexx had helemaal uitgepakt; Rochelle, winnares van Xfactor 2011 begeleide de modellen met haar prachtige stem tijdens de show! Vele van haar fans zaten dan ook met open mond op de eerste rij naast de catwalk!

Rode Loper
Dat het een Rode Loper Event betrof, was niemand ontgaan. Meer dan een kilometer rode loper was uitgerold door de winkelstraten én De Tuinen! Dat gaf niet alleen een zeer luxe uitstraling, er werd ook veelvuldig gebruik van gemaakt! Van alles kwam voorbij; een brandweerwagen, drag queens, een steltloper/vuurspuwer, modellen met kleding en producten van winkeliers, een tropische drumband….. Iedereen keek zijn of haar ogen uit, want het was een zeer aangename verassing voor het winkelend publiek!

Klaar voor het nieuwe seizoen!
De prachtige collecties die de Naaldwijkse winkeliers toonde, brachten bijna vlinders in de buik van de echte modeliefhebbers! Maar welk soort kleding past bij welk figuur? En welke kleur matcht goed met welke haarkleur? Deze en andere vragen werden beantwoord op het Wilhelminaplein bij de Fashioncaravan. Een perfecte gelegenheid om gebruik van te maken alvorens het scoren van een nieuwe outfit!

Omdat ook de slippers weer uit de kast getrokken worden voor het lente- en zomerseizoen, konden ook de voetjes even goed verwend worden. De Fish Spa trok dan ook veel aandacht en bekijks, want hier waren Garra Rufa visjes hard aan het werk om de voeten van de bezoekers zachtjes schoon te knabbelen. En dat wekte ook wel eens hilarische momenten op, want niet iedereen kon tegen dat gekriebel aan de voeten!

Het Rode Loper Event is dus als zeer geslaagd ervaren door deelnemers en bezoekers; met dank aan de vele Naaldwijkse Winkeliers!

Heeft u nog foto’s van het evenement die u graag met ons wilt delen? Mail dan naar: info@naaldwijkwinkelrijk.nl!

Het programma Eropuit! van WOS TV was ook aanwezig tijdens het Rode Loper Event. Bent u benieuwd naar de aflevering? Ga dan naar de volgende link: http://www.wos.nl/televisie/uitzendinggemist/player/item/20130422-eropuit/

Terug naar het overzicht

Andere berichten