Nieuws

Terrasopening 7 april 2012

Wie van een feestje houdt, was zaterdag in Naaldwijk aan het goede adres. Het Wilhelminaplein wordt steeds gezelliger met zijn verschillende horeca gelegenheden en terrassen. Dat vond het bestuur van BIZ Naaldwijk Winkelrijk wel een feestje waard. Dus werd afgelopen zaterdag het Terrasseizoen officieel geopend door wethouder Theo Duijvestijn met een feestelijke ballonnenwedstrijd, wat zorgde voor een spectaculair gezicht. De kleurrijke bos werd om 14:00 losgelaten op het Wilhelminaplein. Degene wiens ballon de verste reis heeft afgelegd, wint een Nintendo DS!

Gelukkig bleef het droog en zorgen de optredens van Kees Toets en Jurgen Jonger (look alike Frans Bauer) voor een uitermate leuke sfeer op het plein.

Deze dag werden er niet alleen leuke activiteiten georganiseerd, ook is Winkelcentrum De Tuinen officieel benoemd tot 100% pingebied. Dit betekend dat consumenten in alle winkels in het winkelcentrum zonder toeslagen kunnen betalen met de pinpas.

Ook is er deze dag een fantastische actie van start gegaan die door niemand minder dan Burgemeester van der Tak geopend werd: De Pin & Win actie. Deze actie maakt mogelijk dat iedereen die tot en met 27 april een pinbetaling doet bij een van de deelnemende winkeliers in Naaldwijk Winkelrijk, een lot krijgt. De unieke code op dit lot kunt u invullen op www.naaldwijkwinkelrijk.nl en u ziet meteen of u een leuke prijs heeft gewonnen!

Daarnaast dingt u automatisch mee naar één van de twee hoofdprijzen uit deze geweldige actie: € 450,00 shoptegoed in Naaldwijk Winkelrijk! Deze hoofdprijzen worden op zaterdag 28 april uitgereikt middels een spannend Kraak de Kluis spel!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (2)