Activiteiten

Santarun

Rotary Santarun in Naaldwijk
Zaterdag 16 december wordt de Rotary Santarun georganiseerd in Naaldwijk.
Honderden als kerstman of kerstvrouw verklede deelnemers rennen, wandelen, huppelen of dansen het 3 kilometer lange parcours door het centrum van Naaldwijk en zamelen hierbij geld in voor twee goede doelen met als thema “Voor Kinderen hier én daar!”. Dat is de Santarun die Rotaryclubs Westland en Westland-Polanen gezamenlijk organiseren op zaterdag 16 december in Naaldwijk.

De opbrengst gaat naar twee goede doelen: Kindertehuizen in Roemenië en Westlands Hoop, die wensen in vervulling laat gaan van kinderen met een levensbedreigende aandoening.

Iedereen uit het Westland kan meedoen! Wandelend, rennend of aanmoedigend. Sportverenigingen, bedrijven, scholen en diverse clubjes uit alle kernen van de gemeente worden uitgenodigd om aan de Rotary Santarun mee te doen.

Voor € 15,- pp kan je deelnemen. Daarvoor krijgen alle deelnemers een echt kerstmannenpak dat ze na afloop mogen houden, een rugnummer en uiteraard een echte Rotary Santarun medaille.

De aanvang is om 13.00 uur in Naaldwijk bij het oude Gemeentehuis aan de Stokdijkkade. Na afloop van de Santarun ontvangen de goede doelen de cheques en staan er wat gezellige kramen met erwtensoep, glühwein, warme chocolademelk en natuurlijk een winterse sfeer.

Ren mee als kerstman voor het goede doel tijdens de Santarun!

Inschrijven: Santarun
Als de betaling binnen is, ontvang je een bon, waarmee je bij de Hema in Naaldwijk het pak en startnummer kan afhalen, vanaf 1 december 2017.

Terug naar het overzicht