Activiteiten

Prinsen en Prinsessendag en prijsuitreiking van de jubilieumloterij

Prinsen en Prinsessen opgelet! Zaterdag 28 april is het Prinsen en Prinsessendag in Naaldwijk Winkelrijk!

Van 12:00 tot 17:00 uur is er van alles te beleven in Naaldwijk Winkelrijk:
- Op de foto met de IJsprinsessen en hun Sneeuwvriendje: De IJsprinsessen en hun Sneeuwvriendje komen langs om met de kinderen op de foto te gaan. Ze staan vier keer 30 minuten voor jullie klaar in De Tuinen. De tijden van de Meet en Greets zijn: 13:00-13:30 uur, 14:00-14:30 uur, 15:00-15:30 uur en 16:00-16:30 uur.
- Koets rijden: Assepoester heeft speciaal voor Prinsen en Prinsessendag haar koets uitgeleend. De kinderen kunnen op het Wilhelminaplein opstappen om een rondje mee te rijden.
- Op de foto als Prins of Prinses: In De Tuinen kunnen de kinderen op de foto als een echte Prins of Prinses. Ze mogen hun speciale outfit uitkiezen en voor een mooie Prinsen en Prinsessen achtergrond staan. De foto’s komen op Facebook te staan.
- Schminken: Om ervoor te zorgen dat de outfit helemaal af is, kunnen de kinderen zich ook laten schminken als Prins of Prinses. De mooiste creaties worden geschminkt op de gezichten van de kinderen. Het schminkteam staat klaar in De Tuinen.
- Kids Beauty Terras: Het hele team van de Kids Beauty Terras staan klaar op het Wilhelminaplein om de Prinsen en Prinsessen te voorzien van bijzondere haarveertjes, mooi gelakte nagels en stoere glitter tattoos.
- Chloe’s Toverkast: Chloe van Chloe’s Toverkast komt naar Naaldwijk Winkelrijk! Ze wandelt vier keer 30 minuten door het centrum om alle kindjes een dikke knuffel te geven. De tijden en locaties van de Meet en Greets zijn: 12:30-12:55 uur bij de Ici Paris, 13:30-13:55 uur bij de Bladwijzer, 14:30-14:55 uur bij het Wilhelminaplein en 15:30-15:55 uur bij de Hema.

Alle activiteiten zijn gratis en worden aangeboden door de Naaldwijkse winkeliers.

Dat belooft een gezellige dag te worden! Ben jij er ook bij?

Op deze leuke zaterdag is ook de prijsuitreiking van de jubileumloterij. Van 14:00 tot 16:30 uur bouwt Sandy Struijs, een allround zangeres, een feestje in Winkelcentrum De Tuinen en reikt de prijzen uit aan de winnaars. Met een dijk van een stem zingt ze alle sterren van de hemel!

Terug naar het overzicht

Andere activiteiten

Toon meer activiteiten (12)