Activiteiten

Moederdagactiviteiten

Win een high tea en moederdagactiviteiten in Naaldwijk Winkelrijk

Op zaterdag 11 mei staan alle moeders in het zonnetje in Naaldwijk Winkelrijk. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd tussen 12 en 16 uur om de moeders een onvergetelijke dag te bezorgen.

Win een high tea voor twee personen!
Via de Facebookpagina van Naaldwijk Winkelrijk maakt u kans op een verwen high tea. De Naaldwijkse winkeliers trakteren maar liefst 10 vrouwen op een smakelijke high tea op zaterdag 11 mei van 14:00 tot 16:00 uur. Geef de speciale vrouw in uw leven op en wie weet wint u wel een high tea voor twee personen! U moet natuurlijk wel beschikbaar zijn op zaterdag 11 mei van 14:00 tot 16:00 uur.

Moederdagfoto
Ga met elkaar op de foto bij het green screen en neem direct een leuke herinnering mee naar huis aan een dagje winkelen in Naaldwijk Winkelrijk. De fotograaf zet u op de foto met een passende achtergrond en zelf maakt u de foto zo gek als u wilt met de aanwezige fotoprops.
Met mooi weer vindt u de green screen op het Wilhelminaplein en bij slecht weer in Winkelcentrum de Tuinen.

Uitdeellakeien in het centrum
De winkeliers hebben verwenlakeien uitgenodigd die u tijdens het winkelen kunt tegenkomen. Laat u verrassen en ontvang de kleine presentjes die zij uitdelen.

Moederdagconcert Fusica in de Tuinen om 12:30 uur
Muziekvereniging Fusica geeft een Moederdag concert in Winkelcentrum de Tuinen van 12:30 uur tot 13:30 uur. De Naaldwijkse muziekvereniging laat bekende en onbekende melodieën klinken. Het is een gevarieerd programma met opzwepende en ook verstooiende muziek waarin o.a. een medley van Queen is opgenomen. Het orkest speelt onder leiding van dirigent Robert-Jan Hoffman.

Daarnaast hebben de winkeliers natuurlijk alles in huis voor het perfecte cadeau voor Moederdag. Zij adviseren u graag.

Alle activiteiten zijn gratis en worden aangeboden door de Naaldwijkse winkeliers.
Meer informatie via www.naaldwijkwinkelrijk.nl

Terug naar het overzicht

Andere activiteiten

Toon meer activiteiten (4)