Activiteiten

Foodtruck Festival en prijsuitreiking van de jubileumloterij

Vrijdag 25 mei tot en met zondag 27 mei staat het centrum van Naaldwijk in het teken van live muziek en FOOD! TOOST Foodtruck Festival organiseert dit jaar het Foodtruck Festival in Naaldwijk!

Kom samen met je vrienden en kennissen heerlijk genieten van live muziek, heerlijk eten en verfrissende drankjes. Daarnaast kunnen de kleintjes genieten van het kids entertainment. Het wordt een beleving voor jong en oud!
Toegang is gratis! Je betaalt alleen €2,- voor de beker bij je eerste drankje. Deze beker mag je houden. Daarvoor krijg je live muziek, een schoon en gratis toiletbezoek, een gratis toegankelijk festival met de hele dag live muziek, heel veel entertainment voor de kids en vooral heel veel gezelligheid voor terug!

De tijden:
-Vrijdag 25 mei: 15:00 tot 23:00 uur.
-Zaterdag 26 mei: 12:00 tot 23:00 uur.
-Zondag 27 mei: 13:00 tot 18:00 uur.

Dus hopelijk TOOSTEN we samen. Op vriendschap, liefde en gezelligheid!

Op zaterdag 26 mei is ook de prijsuitreiking van de jubileumloterij. Speciaal voor deze dag komt Ed Summer naar Naaldwijk Winkelrijk! Van 14:00 tot 16:30 uur zingt hij verschillende zowel Nederlands als Engelstalige liedjes voor jong en oud. Hij zal daarnaast ook de prijzen uitreiken. Dat belooft een gezellige middag te worden!

Terug naar het overzicht

Andere activiteiten