Nieuws

Overname Bo Lifestyle is een feit

Overname BO Lifestyle is een feit
Maandag 17 juni werd onder het contract van overname de handtekening gezet. Op 01-08-2013 overhandigt Bianca Persoon de sleutel van BO Lifestyle aan Astrid van Veen en Kim Zuijderwijk.

Astrid en Kim zijn beide geboren en getogen in het Westland. Astrid van Veen is 36 jaar, getrouwd, woont in Poeldijk en moeder van 2 kinderen. Kim is 32 jaar, woont samen in Naaldwijk en heeft 3 kinderen. Naast wonen in het Westland hadden ze nog één ding gemeen, graag ooit iets voor henzelf starten. Binnenkort wordt deze droom werkelijkheid aan de Rembrandtstraat 24 in Naaldwijk. BO Lifestyle wordt het nieuwe kindje van de kersverse eigenaren Astrid en Kim. Een ding staat vast: zij hebben er enorm veel zin. BO Lifestyle blijft BO Lifestyle, kwalitatief goede producten, uitgebreid assortiment van mooie merken & het juiste adres om regelmatig binnen te lopen voor de laatste trends!
Astrid en Kim hebben een duidelijk doel voor ogen. Zij willen graag kennis maken met de klanten, de beleving van BO Lifestyle en alles wat erbij komt kijken om u als klant zo goed mogelijk te inspireren. Er staan voldoende zaken op de planning, onder andere de braderie van Naaldwijk. Voor, tijdens en na de braderie bent u altijd welkom voor persoonlijk advies en inspiratie. Het complete team van BO Lifestyle laat u graag kennis maken met de laatste trends op het gebied van zwangerschapskleding, kraamcadeaus, baby- en kinderkleding (t/m maat 140) en nog veel meer!

Graag tot ziens bij BO Lifestyle!

Astrid van Veen en Kim Zuijderwijk
BO Lifestyle
Rembrandstraat 4
2671 GD NAALDWIJK
www.bolifestyle.nl

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (18)