Nieuws

Medio juli opent Posthouse Wijnbar Naaldwijk haar deuren!

In de Rembrandtstraat te Naaldwijk opent medio juli een spiksplinternieuwe wijnbar!

Ronald Franken, ervaren ondernemer en fervent wijnliefhebber, mist een gelegenheid in het bruisende Naaldwijk waar de nadruk op wijn ligt en waar naar hartenlust kan worden gekozen tussen verschillende wijnen van hoge kwaliteit. Daarom opent hij medio juli “Posthouse Wijnbar Naaldwijk” in het voormalig pand van de “Bar Gezellig”.
Een gezellige plek om meer te leren over wijn, verschillende soorten wijn te proeven of om gewoon samen te komen onder het genot van een drankje in een fijne ambiance!

Naast het aanbod van verschillende prachtige wijnen van een schitterende wijngaard uit het Zuid Afrikaanse Stellenbosch, wordt er een kleine menukaart samengesteld bestaande uit lekkere hapjes en snacks, uiteraard goed te combineren met het assortiment in wijnen.
De wijnbar wordt ook vernoemd naar dit wijngoed, “ Posthouse Wijnbar Naaldwijk”. Want het was op die prachtige locatie dat Ronald op het idee kwam om Naaldwijk te verrijken met dit originele etablissement.

Momenteel wordt het pand in de Rembrandstraat volledig verbouwd. De wijnbar krijgt een luxe en sfeervolle uitstraling waardoor het zich perfect leent voor verschillende gelegenheden zoals bedrijfs- of zakenborrels.
Daarnaast wordt er elke maand thematisch een wijnland belicht, voorzien van een tijdelijk assortiment wijnen uit het desbetreffende land én bijpassende lekkernijen.

Wijn is een drank welke meer terrein wint in bars en restaurants. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in het sap van gefermenteerde druiven en de diversiteit die dit product te bieden heeft. Een borrelavond met vrienden, collega’s of zakenrelaties hoeft niet alleen meer voorzien te zijn van liters bier, het zijn juist de meer sophisticated flessen wijn die met veel zorg worden uitgezocht, geproefd en gedronken.

Medio juli wordt Posthouse Wijnbar geopend, natuurlijk op feestelijke wijze!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op www.facebook.com/wijnbar-naaldwijk-posthouse en volg hen op Twitter @Poshousewijn!

Wijnbar Naaldwijk Posthouse
Rembrandtstraat 1
Naaldwijk

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (18)