Nieuws

De indringers komen eraan!

Benieuwd naar De indringers?
Op 13 februari zal een van de Broederbandleden het tweede boek presenteren in de Tuinen! Alvast een klein tipje van de sluier: Ulf en Wulf komen naar Naaldwijk!
Tijdens de presentatie zal er een korte strijddemonstratie worden gegeven en kunt u boek 2 kopen en het door het Broederband-lid laten signeren! De presentatie begint om 15.30 uur.

Win kaartjes voor De Grijze Jager Dag!
Ook wordt er een Broederband Quiz georganiseerd in de hal van de Tuinen met onder andere vragen over de leden van Broederband. Bereid u dus goed voor en lees ‘De outsiders’ nog eens goed door! De winnaar van de Broederband Quiz krijgt namelijk twee vrijkaartjes voor ‘De Grijze Jager Dag’ op 19 mei 2013 in het Archeon!

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de presentatie van Broederband – De indringers? Dat kan via Bruna van den Bos tel: 0174-623124 of u komt woensdag de 13e naar de hal in de Tuinen. U kunt al een exemplaar van het tweede boek reserveren, zodat u zeker weet dat u op 13 februari uw boek kunt laten signeren.

Over De indringers
Hal en de bemanning van de Reiger zijn piraat Zavac op het spoor, die de kostbaarste schat van de Skandiërs heeft gestolen: de Andomal. Door een flinke storm op zee is Hal gedwongen om een schuilplaats te zoeken voor de winter. Terwijl ze wachten, hebben Hal en zijn jongens alle tijd om een plan te bedenken voor als ze de piraten gevonden hebben. Thorn bereidt ze grondig voor op de strijd die komen gaat en de wapens en vechttechnieken worden nog meer verfijnd. Want als ze de piraten eenmaal hebben gevonden, moet het echte werk nog beginnen… Zal het lukken om de machtige Zavac en zijn bende eindelijk te verslaan?

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (16)