Nieuws

Op de spinningfiets voor de Roparun

Afgelopen zaterdag organiseerden de teamleden van RoparunTeam FloraHolland voor de derde keer op rij een spinningmarathon in Winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk, onze enthousiaste en betrokken gastheer.

De totale opbrengst van deze dag was €1.089,60. Collega’s, vrienden, maar ook andere enthousiaste spinners stapten op de fiets voor het goede doel: het leven van mensen met kanker wat leefbaarder te maken. Ondanks dat vele deelnemers zich vooraf hadden aangemeld om een uur te spinnen, kregen we ook onverwachts bezoek van een bruid in spé die nog even mee fietste.

Verder werd er gecollecteerd, waren er bidons te koop en konden kinderen op de foto met de Roparunvogel. Sommige kinderen waren voorzichtig en kwamen, aan de hand van papa of mama, dichterbij de grote blauwe vogel, om even later niet meer weg te willen. De foto’s die gemaakt zijn met de vogel zijn vanaf dinsdag 3 april te vinden op de site van het RoparunTeam www.roparunteam97.nl.

Er werd door het winkelend publiek gul geschonken en de teamleden kregen enthousiaste, maar ook hele emotionele reacties. Na zo’n dag blijkt wel weer dat heel veel mensen op de een of andere manier geraakt zijn door de ziekte kanker. Soms zelf, soms familie of vrienden. En juist door deze verhalen worden de teamleden gesterkt in wat ze doen. Geld ophalen voor de Roparun!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (18)