Nieuws

Op 30-3 collectie van Addy van den Krommenacker bij Steps Naaldwijk

Steps Naaldwijk verkoopt vanaf 30 maart prachtige collectie van Addy van den Krommenacker.

ADDY VAN DEN KROMMENACKER ONTWERPT VOOR STEPS SPECIALE, BETAALBARE COLLECTIE
Officiële overhandiging eerste jurken nieuwe collectie aan dierbare muzes

‘s HERTOGENBOSCH, 14 februari 2012 – De modeontwerper Addy van den Krommenacker overhandigde vandaag tijdens een intieme Valentijnslunch in zijn winkel/atelier in ’s Hertogenbosch officieel de eerste jurken uit zijn nieuwe, betaalbare collectie ‘Addy van den Krommenacker designed for Steps’ aan enkele van zijn dierbare muzes en vriendinnen omdat zij al jaren zijn jurken met veel plezier dragen en op die manier een voorbeeld zijn voor veel bewonderaars van Addy. Met deze nieuwe collectie is er vanaf 30 maart ook voor alle Addy fans al vanaf €119,95 een ‘eigen Addy’ verkrijgbaar bij Steps.

Sinds Addy van den Krommenacker tien jaar geleden begon als couturier, worden zijn ontwerpen gedragen o.a. door vele bekende Nederlandse vrouwen en zijn ze vaak te bewonderen op internationale rode lopers. Zijn jurken staan voor vrouwelijkheid en glamour. Veel vrouwen lieten de modeontwerper weten dat ook zij, net als o.a. bekende actrices, zangeressen en prinsessen, graag een ‘Addy’ zouden dragen als ze daar het budget voor hadden.

Addy van den Krommenacker designed for Steps
De afgelopen maanden heeft Addy van den Krommenacker in het geheim gewerkt aan deze speciale, betaalbare collectie die exclusief verkrijgbaar zal zijn bij Steps. Op deze manier worden de ontwerpen van Addy van den Krommenacker bereikbaar voor een groter publiek. Hiermee komt niet alleen de wens uit van veel bewonderaars maar ook die van de ontwerper zelf; Addy wil graag van iedere vrouw een prinses maken. Addy van den Krommenacker ging een samenwerking aan met een modeketen om zijn wens werkelijkheid te laten worden. De ontwerper koos voor Steps omdat deze modeketen ook bekend staat om haar jurken en vrouwelijkheid in hun collectie centraal staat.

De Addy for Steps collectie is herkenbaar aan het uitgesproken, vrouwelijke handschrift van de ontwerper. Kenmerkend daarin zijn zwierige lange jurken maar ook de korte cocktail jurkjes met aangesloten lijfje en klokkend rokgedeelte en het typerende stofgebruik zoals chiffon, organza en kant, maken de collectie typisch Addy. De collectie bevat naast Addy’s herkenbare vrouwelijke chiffonjurken, zijn sexy cocktailjurken, zijn geliefde trenchcoat en favoriete jasje, een bijzondere off shoulder blouse en zelfs een eigen Addy jeans ontbreekt niet in deze bijzondere collectie. Met de diversiteit van de collectie wil Addy zorgdragen dat er voor ieder type vrouw een geschikt item is. Om deze Addy for Steps collectie echt compleet te maken, ontwierp hij zelfs een trouwjurk om toekomstige bruidjes een mooie dag te bezorgen.

Drie kleurthema’s
De collectie is opgedeeld in drie kleurthema’s. Het thema dat deze week onthuld wordt, is een tere nude groep waarin dunne organza en kant worden gecombineerd. De ontwerper onthult de komende weken ook het campagnebeeld van de andere twee kleurthema’s; een kleurrijk zomerthema waarin Addy’s herkenbare lichte chiffon jurk in zijn geliefde dessins niet ontbreekt en speciaal voor de gedistingeerde vrouw een avondthema in zwart & blauw. De verkoop start per thema op een ander moment: 30 maart, 6 april en 13 april. Addy van den Krommenacker zal zelf het startsein voor de eerste verkoop geven en consumenten persoonlijk adviseren, tijdens de exclusieve voorverkoop op 29 maart in Utrecht.

De Addy for Steps collectie, die op 13 maart tijdens Addy’s modeshow in het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam voor het eerst in z’n geheel aan pers & publiek getoond zal worden, kenmerkt zich door een verfijnde en luxe afwerking en is beschikbaar in een gelimiteerde oplage. De prijzen van de jurken variëren in Nederland van € 119,95 tot € 219,95. Overige items in de collectie, zoals een off shoulder blouse, zijn al verkrijgbaar vanaf € 69,95. Meer informatie zie: www.addyforsteps.com.

I Love Addy
Om de bewonderaars van de geliefde ontwerper op een ludieke manier over de nieuwe collectie te informeren, ontwikkelde Steps voorafgaand aan Valentijnsdag een teasercampagne onder de naam ‘I love Addy’. Een oproep aan alle vrouwen die graag een ‘eigen Addy’ willen hebben. De aankondiging van de speciale collectie is de ontknoping van de teasercampagne. Addy van den Krommenacker overhandigde tijdens een intieme Valentijnslunch vandaag in zijn winkel/atelier in ’s Hertogenbosch officieel de eerste jurken van de collectie aan een aantal van zijn dierbare muzes omdat zij al jaren zijn jurken met veel plezier dragen en op die manier een voorbeeld zijn voor veel bewonderaars van Addy.

Over Steps
In de Steps collectie gaan mediterrane vrouwelijkheid en Noord-Europese zakelijkheid samen. De collectie bevat (in Nederlandse pasvorm) zowel vrouwelijke jurken in uitgesproken kleuren en opvallende dessins als goed gesneden fashion essentials. Een brede collectie met een uitgebreide samenstelling.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (18)