Nieuws

De Bladwijzer genomineerd voor De Best Card Shop Award 2012

Graag feliciteren wij De Bladwijzer met de nominatie voor De Best Card Shop Award 2012. Een award voor de winkel die de wenskaart centraal heeft staan in zijn propositie naar de klant. Want ondanks de opkomst van de digitale communicatie is de wenskaart nog altijd het meest gewaardeerde stukje aandacht wat je iemand kan schenken, in goede tijden en minder goede tijden.

En juist de winkels die volop aandacht besteden aan de keuze van hun assortiment, de orde en netheid in de winkel, service aan de klant en de bij verkoop van postzegels weten nog altijd met dit product te scoren. Al deze punten zijn in de afgelopen weken onder de aandacht geweest van mystery shoppers die de winkels hebben bezocht. En nu is er een top 10 samengesteld die officieel genomineerd worden voor de Best Card Shop Award 2012.

De uitreiking van de Award zal plaatsvinden op de Paper & Convenience Show in De Brabanthallen in Den Bosch op maandag 13 februari 2012. Voor 3 van de genomineerden zal dit in ieder geval wel een gelukkige dag worden want de beste 3 winkels ontvangen die avond een award.

Volledigheidshalve hieronder de totale lijst met genomineerden:

Boekh & Kantvh Jaspers Badhoevedorp
De Bladwijzer Naaldwijk
Jolijn Baarn Baarn
Primera Zuid Soest
Bruna Landsaat Veenendaal Veenendaal
Boek- en Kantoorboekh. W. Schellen C.V. Veghel
Primera Asten Asten
Boekhandel Tindemans Weert
Primera Meesters Dedemsvaart Dedemsvaart
Bruna Oosterwolde Oosterwolde

Voor de categorie beste Wenskaarten keten zijn genomineerd:
• AKO
• Primera
• The Read Shop

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (18)