Nieuws

Lampionnenoptocht drukker dan ooit!

De jaarlijkse Lampionnenoptocht in Naaldwijk wordt met het jaar beter bezocht! Afgelopen vrijdag 28 oktober 2011 ging alweer de vierde editie van deze tocht van start en de optocht was wederom een groot succes!
Al vroeg verzamelde de vele deelnemers zich in winkelcentrum De Tuinen waar ze gratis geschminkt werden door medewerkers van Dolfijnkids! Dit was ook mogelijk bij De Bladwijzer. Natuurlijk was er ook de mogelijkheid om een mooie lampion of griezelige outfit aan te schaffen bij deze winkel of de Bruna. Om 19 uur ging de optocht van start met een goede griezelige sfeer! En sfeervol was het, niet alleen dankzij de lichtjes, maar ook door de gezellige band Herriemenie die op de stoet vooruit liep en speciaal voor deze gelegenheid was uitgedost als Spookorkest.
De stoet werd bij de volgende winkels verwend met een Halloweentraktatie; Steps, Brasserie Bou, De Bladwijzer, Etos, De Vier Markiezen, Tom Tailor Store, Meesterbakker Roodenrijs, Rivets, Van Os, Ragazzi, Kids Boutique, Bo Lifestyle, en The Store 4 Outdoor.
Tot slot konden de kinderen helemaal uit hun dak in de kinderdisco in winkelcentrum de Tuinen met het thema griezelen. Tijdens het disco dansen werden vele spelletjes gedaan en werden prijsjes weggegeven.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (16)