Nieuws

Zomers Westlands Korenfestival ouderwets gezellig!

De derde uitvoering van het Westlands Korenfestival van afgelopen zaterdag 24 september was een wederom een groot succes! 14 koren met in totaal circa 700 leden traden op 7 verschillende plekken in het centrum van Naaldwijk op. Er waren vele belangstellenden op af gekomen die genoten van de liederen en dikwijls ook meezongen en dansten!
Het was ook een waar hoogtepunt te noemen toen alle koren bijeen kwamen op het Wilhelminaplein aan het einde van de middag. Prachtige eenstemmige liederen werden ten gehore gebracht door de geweldige leden van al deze koren.
Zelfs de weergoden waren vrolijk gestemd door de Westlandse zangers en zangeressen, want de zon stond de gehele dag aan de strakblauwe lucht en de temperatuur was zeer aangenaam om een dag te struinen door het centrum, mee te deinen op de muziek en te genieten op een van de terrassen die Naaldwijk rijk is.
Kortom: het was weer een geslaagde en zeer gezellige dag in Naaldwijk! Het volgende evenement zal plaatsvinden op 28 oktober, dan wordt er een lampionnen optocht georganiseerd in het kader van Halloween. Klik op het menu ‘activiteiten’ om meer te weten te komen over deze spannende activiteit!

Meer weten over het Westlands Korenfestival? www.westlandkorenfestival.nl is de officiële website waarop je meer kunt lezen over de leden, organisatie en waar je foto’s van voorgaande jaren kunt bekijken!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (18)