Nieuws

Mode Event een groot succes!

Het Mode Event dat afgelopen zaterdag in Naaldwijk plaatsvond was een daverend succes. Het was de eerste keer dat een evenement van deze grootte met het thema mode werd georganiseerd in Naaldwijk. Het trok ontzettend veel bezoekers en de reacties waren allen positief! Vrijdag besloot de organisatie vanwege de weersvoorspellingen de modeshows in winkelcentrum de Tuinen te laten plaats vinden. Dit bleek een goede keuze!

In winkelcentrum de Tuinen was er een spetterende en professioneel opgezette modeshow te bewonderen, waarin verschillende winkels uit Naaldwijk Winkelrijk hun najaars- en wintercollectie toonden. De modellen zagen er prachtig uit, mede door de visagie van Ici Paris en Beauty for me en door de prachtige kapsels van Cosmo Hairstyling, Hem & Haar stijl en Il Mondo kappers. Haantje Jeans opende de show spectaculair met een waanzinnige dansact. Bezoekers werd een afwisselend programma geboden. Rituals gaf een korte yoga sessie in de daarvoor geschikte home wear. De mannen van Tom Tailor kwamen op de bakfiets en deelden op de tonen van de kromme jongens komkommers uit! Door de grote diversiteit aan modeshow was er voor elk wat wils!

Tussen de modeshows door werden er verschillende workshops gegeven zodat het winkelend publiek ook actief deel konden nemen aan het Mode Event. Zo leerden zij te lopen op een catwalk, kregen zij diverse styling tips en heeft Rituals een demonstratie gegeven op het gebied van make-up. Bij MOOI kon men nagels in alle sprankelende kleuren laten lakken om tot in de puntjes verzorgt naar huis te gaan! Tevens was er de gelegenheid om kennis te maken met cosmetische massages door specialiste Anita van der Scheer. De bloemen op het podium zijn verzorgd door de Heeren van Naeldwijck.

Een event dat mede dankzij de inzet van de deelnemende winkeliers een groot succes genoemd mag worden en wat zeker voor herhaling vatbaar is!
Klik op de volgende link http://www.wos.nl/televisie/uitzendinggemist/com/?tx_ttnews[tt_news]=47809&tx_ttnews[backPid]=364&cHash=86fcd2318d om een kleine impressie te krijgen van deze geslaagde dag. Vanaf minuut 3:12 beelden van de spectaculaire modeshow!

De foto’s zijn gemaakt door Ruud Hamel. www.ruudhamel.nl

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (18)