Nieuws

Westland Reunie 2011 nu al een spektakel!

Op woensdag 10 Augustus is de Westland Reünie van start gegaan en de eerste dag van dit 4-daagse evenement belooft veel goeds voor de rest van de week!
Zo hebben al veel mensen belangstelling getoond voor de braderie die ook dit jaar weer heel veelzijdig is! Van sieraden tot bloemen, van kleding tot lekkere snacks, de kramen bieden voor ieder wat wils.
Voor de kleintjes onder ons was het gister een spannende dag, zij konden namelijk op het Kidsplein aan de Prins Hendrikstraat hun idolen Dora en Diego ontmoeten! Natuurlijk gelijk even op de foto en daarna lekker spelen op het springkussen. Het Kidsplein blijft tot en met zaterdag staan en biedt een waar speelparadijs voor de kinderen, dus kom vooral langs!
Ook bij Bo’s lifestyle konden er mooie foto’s gemaakt worden, dit maal met Woezel en Pip. De gehele opbrengst hiervan gaat naar het Guusje Nederhorst Foundation. Woezel en Pip komen nog tot en met zaterdag elke dag om 11:00, 14:30 en 16:30.

De themamarkt op de Prins Hendrikstraat waarmee deze feestweek van start is gegaan was een groot succes. Op de Rommelmarkt is druk onderhandeld en handje geklapt, en uiteindelijk zijn er vele partijen tevreden naar huis gegaan! Donderdag gaan we terug in de tijd met het thema Ambachtsmarkt. Prachtige demonstraties en producten worden getoond door van allerhande ambachtslieden, van pottenbakker tot bezembinder!
Vrijdag zal de markt een wijd arrangement aan boeken aanbieden, want Boekenmarkt is het thema van deze dag. Van thriller tot kinderboek, van filosofie tot geneeskunde, er zit vast wat interessants voor u bij!
De themamarkten worden op zaterdag afgesloten met een heus standwerkers concours! Op een uiterst vermakelijke wijze proberen deze vaklieden hun veelzijdige producten aan de man te krijgen en ze halen alles uit de kast om hun concurrent de baas te zijn….. sla uw slag!

Tussen alle vrolijke kramen en gezellige mensen door, worden de straten opgevrolijkt met muziek en diverse artiesten. Woensdag liep het dwaze duo Dinges Enzo rond voor de nodige entertainment en donderdag en vrijdag zal er een percussieband aanwezig zijn om een lekker zomers ritme te drummen waardoor de voetjes van de vloer gaan!

Kortom, de feestweek van 2011 is er nu al een om nooit te vergeten! Een geweldige plek om op een zomerse, ongedwongen manier oude bekenden tegen te komen, te struinen langs de kramen en een lekker drankje te drinken. Het dak gaat eraf tot en met zaterdag avond, dus schroom niet en waan je in het feestgedruis!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (18)