Nieuws

Heropening BO-Lifestyle

Van woensdag 2 februari tot en met zaterdag 5 februari is het groot feest bij BO Lifestyle in de Rembrandtstraat 24 in Naaldwijk. De winkel in zwangerschapsmode, baby-, en kinderkleding is een week lang dicht geweest vanwege een verbouwing en opent woensdag 2 februari haar deuren.
Door het erbij trekken van een deel van het naastgelegen pand, Zier Running, is de winkeloppervlakte vergroot naar 125 vierkante meter.

Woensdag 2 februari opent de vernieuwde winkel haar deuren en ontvangt iedere klant bij besteding van € 25,- aan de nieuwe collectie een originele attentie. Op zaterdag 5 februari is het groot feest. Dit begint om 14.30 uur als een ballonnenclown de kinderen de mooiste ballonnencreaties laat zien. Als hoogtepunt van de middag mogen (toekomstige) moeders om 16.00 uur tegen elkaar gaan strijden tijdens de eerste Westlandse Kinderwagenrace voor de deur van BO Lifestyle. Alle (toekomstige) mama’s mogen deelnemen op vertoon van een kinderwagen zónder kind, een dubbele kinderwagen is verboden. Voor de drie dames die de race het snelst afleggen zijn er cadeaubonnen te winnen van 100, 50 en 25 euro. Aanmelden kan vooraf in de winkel of per e-mail info@bolifestyle.nl.

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (18)