Nieuws

Expert Naaldwijk uitgeroepen tot winkel met Beste Teamprestatie

Expert Naaldwijk mag zich een jaar lang de Expertwinkel met de beste teamprestatie van Nederland noemen. De elektronicaspecialist kwam als beste team uit de bus tijdens de winkelwedstrijd ‘Experts Beste 2010’ onder alle 165 zaken van de winkelformule. Voor het vierde achtereenvolgende jaar werden de winkels beoordeeld op winkelpresentatie, consumentenoordeel en teamprestatie. Maandag 31 januari jl. werden de winnaars bekendgemaakt en mocht Expert Naaldwijk zich winnaar noemen van de categorie Beste Winkel Teamprestatie. Tevens eindigde de winkel hoog in het totaalklassement.

Gedurende een aantal actieweken in 2010 werden alle Expertwinkels uitgebreid beoordeeld door zowel consumenten als een deskundige jury. Daarbij werd gelet op zaken als winkelpresentatie, lokale acties, klantvriendelijkheid en op de teamprestatie die de winkels wisten te bereiken.

Trotse ondernemer
Ondernemer Gerco Prins van Expert Naaldwijk was blij verrast met deze onderscheiding en nam tevreden en enthousiast hun prijs in ontvangst. Gerco: “Wij zijn blij met deze onderscheiding. We zetten ons altijd in om een goede kwaliteit aan onze klanten te leveren. Om dan nu de eerste plaats in de categorie Teamprestatie te behalen, is een mooie waardering voor ons team en onze inspanningen.” Mede dankzij acties, een uitstekende waardering door mystery shoppers, goede omzetcijfers, én enthousiaste verkopers, eindigde Expert Naaldwijk als eerste in het onderdeel Beste Winkel Winkelpresentatie.

Expert meest klantvriendelijke bedrijf in home-elektronica
In 2010 is Expert voor de derde keer achtereenvolgende keer uitgeroepen tot het meest klantvriendelijke bedrijf in home-elektronica. Expert staat bekend als de winkel in de buurt waar de consument zorgeloos kan kopen, en waar de klant naast topkwaliteit ook de beste service en deskundig advies mag verwachten.

Expert Naaldwijk
De Tuinen 1
2671 NX Naaldwijk
Telefoon: (0174) 631141

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (18)