Nieuws

Signeersessie "The Voice of Holland" groot succes!

Wie de woensdag voor kerst in het winkelcentrum van Naaldwijk nog even snel kerstinkopen wilde doen, kan het niet zijn ontgaan dat er iets aan de hand was. De hele stad en omgeving was uitgelopen om de talenten van The voice of Holland te ontmoeten, die bij de Free Record Shop hun cd ‘The voice of Holland: The Songs’ signeerden. Wie de talenten van dichtbij wilde bekijken moest zich een weg banen door pers en beveiliging, maar uiteindelijk konden een paar honderd gelukkigen uitgebreid op de foto met hun favoriete artiesten.

Drie uur wachten
De signeersessie begon om 18.00 uur, maar al vanaf 15.00 uur ’s middags stonden de eerste mensen in de rij. Ze hoefden zich niet te vervelen want de cd waar het deze avond om draaide, stond luid aan. Na slechts drie uur wachten was het dan zover. Ben, Anne, Bart, Jennifer, Esther, Lenny, Nigel, Meike, Leonie, Kim en Shary-an verschenen op het toneel, waar de fans een voor een op mochten voor een foto een praatje en de felbegeerde handtekening.

Heel onwerkelijk
Voor de talenten zelf was het ook even wennen. Konden ze een paar weken geleden nog gewoon over straat, nu brengen beveiligers hen naar plekken waar honderden fans achter dranghekken hen opwachten. “Heel onwerkelijk maar superleuk dat zoveel mensen de moeite nemen om langs te komen”, aldus de verbaasde talenten. De zangers en zangeressen werden goed beloond voor de signeersessies. Kerstkaarten, bloemen en allerhande knutselwerken kregen zij van hun dankbare fans. Al met al een zeer geslaagde signeersessie in Naaldwijk.

Bekijk hier de fotoreportage van het hele westland:
http://www.hethelewestland.nl/n-a/4654/n-a/

Bekijk hier de foto’s gemaakt door freerecordshop:
http://www.freerecordshop.nl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/FreeRecordShop-FRS_B2C_NL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewContent-DisplayFull?Folder=acties&SelectTemplate=fotoslive#SigneersessieFinalistenTVOHNaaldwijk/1

Bekijk hier de aflevering van The Voice of Holland met fragmenten van Naaldwijk:
http://www.rtl.nl/xl/#/u/a77dcd63-edad-322e-b525-37d7325a8bf2/

Bekijk hier de aflevering van The Voice of Holland fragmenten van Naaldwijk op WOS.nl:
http://www.wos.nl/televisie/uitzendinggemist/com/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=40138&tx_ttnews%5BbackPid%5D=364&cHash=989708b154d079d601adf05e2d110d81

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (16)