Nieuws

Halloween optocht Naaldwijk Winkelrijk een groot succes!

Op 29 oktober was het zover! De jaarlijkse Halloween Lampionnen optocht werd georganiseerd in Naaldwijk Winkelrijk. Vele honderden mensen hadden zich verzameld in winkelcentrum de Tuinen om mee te lopen in de spannende optocht.

Vooraf kon iedereen die dat wilde zich laten schminken bij de Bladwijzer of in het winkelcentrum door schminksters van Dolfijnkids! Om 19:00 uur ging de tocht van start die werd begeleid door de Heriemenie, die zich speciaal voor deze gelegenheid had uitgedost als spookband! De sfeer was gelijk goed en een tientallen-meters lange tocht van spookjes, pompoenen, heksen en andere griezelige figuren liep door Naaldwijk. Zoals dat hoort bij Halloween trakteerden diverse Naaldwijkse Winkeliers de deelnemers op wat lekkers. Bij Etos, Parti, Appie, Ben Hofland, de Bladwijzer, Tom Tailor, Bike Totaal en Beebie werd er wat uitgedeeld.

De optocht eindigde met een heuze griezeldisco in winkelcentrum de Tuinen waar Brasserie Bou voor een lekker glas griezelige limonade voor alle kinderen zorgde. Tijdens de kinderdisco konden de kinderen lekker jumpen en dansen op K3 maar ook stopdans en andere spelletjes kwamen voorbij! Om 21:00 uur was het feest dan echt voorbij en konden de kids vermoeid hun bedje in!

Terug naar het overzicht

Andere berichten

Toon meer nieuws (18)