Pin & Win actie

Twee keer kans met ieder lot. Activeer nu uw lot en u hoort direct of u hebt gewonnen.

Activeer uw lot

Activeren
U kunt uw loten niet meer activeren. De hoofdprijs wordt verloot onder de geactiveerde loten, waarvan het e-mailadres ook is aangemeld voor de nieuwsbrief. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Bedankt voor uw deelname.
Privacy
Wij hebben uw gegevens nodig om u de uitslag van de loterij te sturen. Met uw gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan.

Met de prijswinnaars van een hoofdprijs wordt persoonlijk contact opgenomen. Over de uitslag van de Pin & Win kan niet worden gecorrespondeerd.

Gegevens die (op uw verzoek) op deze computer opgeslagen worden, zijn versleuteld en worden aan uw browser en internetadres gekoppeld.
Voorwaarden
Actieperiode: t/m 27 april 2012.

- De actie duurt tot 27 april 2012 of zolang de voorraad strekt
- OP = OP;
- Codes kunnen t/m 1 mei 2012 18:00 uur geactiveerd worden;
- Personeel van deelnemende winkels zijn uitgesloten van deelname;
- U ontvangt maximaal 1 lot bij een pinbetaling van uw aankoop bij een deelnemende winkelier.

Deze actie is mogelijk gemaakt door BIZ Naaldwijk Winkelrijk. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht. Als u de hoofdprijs wint, wordt u 27 april na 18:00 uur gebeld. U moet uw prijs dan op 28 april komen halen. Indien u niet in de gelegenheid bent, mag u een vervanger sturen. Deelnemers kunnen zoveel loten activeren als zij willen.

De aankoop is gedaan in het centrum van Naaldwijk, bij een deelnemende winkelier. De aankoop is gedaan met een pinbetaling. De aankoop is gedaan in de actieperiode van 7 t/m 27 april. Aanmelden kan alleen voor personen boven de 16 jaar. Bij prijsuitreikingen dient de deelnemer zich te legitimeren. Bij prijsuitreikingen dient de originele pinbon te worden overhandigd. Ook al wint u een prijs bij één van de eerdere prijstrekkingen, uw bon blijft altijd meedoen voor de deelname bij de Pin & Win actie en voor de hoofdprijs. Hoe meer bonnen u activeert, des te meer kans heeft u op één of meerdere prijzen.
 

Informatie over de Pin & Win actie

Gratis kans op diverse prijzen
Met uw lot van de Pin & Win actie maakt u gratis kans op één van de 200 superprijzen.

Vul snel uw unieke lotnummer(s) hiernaast in.

Veel succes!
Twee keer kans met ieder lot
Met ieder lot maakt u maar liefst twee keer kans om in de prijzen te vallen. Dat is nog eens lekker!

Kans op één van de 200 prijzen gesponsord door de Naaldwijkse winkeliers
Met een geactiveerd lot maakt u direct kans op een van de 200 beschikbare prijzen. U krijgt per e-mail direct te zien of u heeft gewonnen. Indien u heeft gewonnen, kunt u uw prijs de volgende dag ophalen.

Kraak de Kluis
Op 28 april spelen we in winkelcentrum de Tuinen het spannende Kraak de Kluis spel. Als u deze zaterdag iets aankoopt en dit betaald via een pinbetaling, dan kunt u deelnemen aan dit spel. Laat uw pinbon zien en ontvang een sleutel. Past de sleutel op de kluis? Dan is de inhoud van u! Ook deze prijzen zijn gesponsord door de Naaldwijkse Winkelier. U maakt onder andere kans op een Ice Watch horloge, een goed gevulde boodschappentas en een lunch voor twee! Gaat de kluis niet open, niet getreurd we hebben ook troostprijzen!

Voorwaarden Kraak de Kluis
U heeft een aankoop gedaan op zaterdag 28 april in het centrum van Naaldwijk Winkelrijk. De aankoop is betaald via een pinbetaling. Met de pinbon kunt u meedoen. U mag elke pinbon slechts 1 keer inleveren om mee te doen.